این روز ها هر کس بخواهد به دنبال تبلتی فوق العاده باشد قطعا می داند باید به دنبال کدام برند ها باشد! اپل ، سامسونگ و یا سونی! شاید هم ایسوس. به هر حال این ها برند های مطرح در زمینه تولید گوشی ها و تبلت و فبلت های هوشمندی هستند که این روزها کوچک و بزرگ و پیرو جوان در هر قشری را در گیر خود کرده اند. اما اگر به دنبال به روز کردن تبلت قدیمی خود هستید یا می خواهید مدلی متفاوت نه صرفا جدید را تجربه کنید تعداد زیادی تبلت هست که می توانید از آن ها استفاده کنید. اما نکته ای که در مورد تبلت ها بیشتر مد نظر است جدیدترین آن هاست! به عنوان مثال در دو سه ماه گذشته تبلتی از سامسونگ منتشر شده که به نام Samsung Galaxy Tab Active شناخته می شود که دارای ویژگی هایی است که پاسخگوی بسیاری از کاربران است و این عالی است!. امروز این تبلت را به شما معرفی می کنیم تا در صورت امکان با تبلت خود مقایسه کنیم تا ببینید اگر چیزی بیش از تبلت کنونی تان در چنته دارد برای خرید آن فکری کنید! با علمولوژی همراه باشید
آیا مدتی است که به فکر خرید تبلت افتادهاید؟ اصلا جای تعجب نیست. محبوبیت این وسیله و کاربردهای آن که روز به روز رو به فزونی است و هر کسی را با هر سلیقهای، از پیر و جوان، به خود جذب میکند. هر روزه تعداد بسیاری تبلت به فروش میرسند و همچنان تقاضا برای این صفحهی جادویی بالاست. در این میان، ممکن است سؤالات بسیاری در مورد انتخاب بهترین گزینه ممکن، برایتان پیش بیاید و با توجه به تبلیغات وسیع شرکتها و امکانات بیشماری که ممکن است هر برند یا سیستم عامل مختلف، منحصرا ارائه کند، سردرگم شوید و یا نتوانید به خواستههای مورد نیاز خود دست یابید. اگر چنین است پس این مقاله برای شما است.
زمانی که صحبت از چیپست دستگاه های اندرویدی می شود ، واژه ی ۴ هسته ای و یا حتی بالاتر دیگر یک واژه ی نو و جدید نیستند و همه با آن آشنایی دارند . زمانی بود که ۴ هسته عدد زیادی به نظر می رسید اما با پیشرفت تکنولوژی حتی عدد ۴ هم برای تعداد هسته ها دیگر عدد بالایی نیست ، چون تا به امروز بیشترین تعداد هسته ، ۸ در نظر گرفته شده است ، اما همه ی ما می دانیم که تعداد هسته ها ، هیچ گاه فاکتور نهایی برای تصمیم گیری در مورد بهترین های شرکت های معروف نبوده است .
از طرفی دیگر به لطف Qualcomm و MediaTek چیپست های بسیار مختلفی با قدرت های پایین و متوسط تولید شده است که بر روی سربازان اندرویدی پایین و میان رده ی بازار قرار گرفته اند . بسیاری از این چیپست ها ۶۴ بیتی هستند که یک امتیاز محسوب می شود . خوب ، رفته رفته دستگاه های ۸ هسته هم افزایش یافتند و ما تصمیم گرفتیم بهترین ها در بین این دستگاه ها را به شما معرفی کنیم . لیست زیر با توجه به زمان عرضه و معرفی تهیه شده است .
اگر از کاربران آی دیوایس های اپل هستید، باید این نوید را به شما دهیم که نسخه جدید سیستم عامل iOS ساعتی پیش منتشر شد و شما می توانید دستگاه های خود را همینک به آخرین نسخه بروزرسانی کنید.
در این نسخه موارد زیر حل شده است:
کاهش فضای حافظه مورد نیاز برای بروزرسانی از طریق OTA
مشکلی که باعث می شد بعضی از کاربران نتوانند یوزر و پسورد اپل آی دی خود را در فیس تایم و مسیج وارد کنند.
حل مشکل توقف در نمایش اپلیکیشن ها در Spotlight
حل مشکل مالتی تسکینگ جسچر در آی پد
تنظیمات جدید در بخش Education
به نظر می رسد گزارش های کاربرانی که به این نسخه بروزرسانی کرده اند، حاکی از افزایش سرعت iOS است. عده ای دیگر از کاربران گزارش کرده اند که مصرف باتری آن ها نیز کم شده است. هنوز مشخص نیست که این نسخه قابل جیل بریک کردن خواهد بود یا خیر. بنابراین اگر از جمله کاربرانی هستید که دستگاه خود را جیل بریک کرده اند باید کمی صبر کرده تا هکرها اعلام کنند آیا این نسخه از iOS جیل بریک می شود یا خیر.
فراگیر شدن شبکههای اجتماعی موبایلی و مواردی نظیر وایبر، واتساپ و اینستاگرام این روزها همه افراد فارغ از سن و سال را به خرید یک گوشی هوشمند ترغیب کرده است. یک گوشی هوشمند نهتنها عکاس و MP3 Player پیشرفتهای به حساب میآید بلکه با حضور آن میتوان دوستان گذشته را بار دیگر یافت، تماس و پیامک رایگان (یا با حداقل هزینه) با سرتاسر دنیا داشت، ساعتها با بازیهای هیجانانگیز سرگرم بود، اخبار و اطلاعات را در اسرع وقت بدون نیاز به کامپیوتر دریافت کرد و در یک کلام، مدرن بود. گوشیهای هوشمند تا همین یکی دو سال گذشته بهعلت حضور تمامی سازندگان در مسابقه افزایش امکانات و قابلیتهای پیشرفته دستگاه، جزء گجتهای گرانقیمت و لوکس بازار به حساب میآمدند و کاربران عادی بهخصوص افراد حاضر در سنین بالاتر به همین علت و پیچیدهگیهای استفاده، تمایل کمتری به استفاده از این دستگاهها از خود نشان میدادند.
این شرایط با حضور پر رنگ چینیها و کاهش شدید قیمت در این سوی بازار بهگونهای تغییر کرد که اینک حتی برندی نظیر سامسونگ نیز با چرخشی مشهود به سمت کلاس ارزانقیمت و میانی با قیمتهای ایدهآل در حال حرکت کردن است. اسمارتفون، این روزها دیگر کالای خاص و گرانقیمتی محسوب نمیشود و اختصاص دادن بودجهای محدود برای خرید آن مساوی با در اختیار گرفتن یک کالای بیکیفیت به حساب نمیآید. انتخابها در کلاس ارزانقیمت اسمارتفون، تا حدی متنوع شده است که با در اختیار داشتن بودجهای از ۳۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان میتوان به لیست بلندبالایی از نمونههای متفاوت و مختلف دست پیدا کرد. در ادامه برای تسهیل انتخاب کاربران در کلاس ارزانقیمت به معرفی اغلب انتخابهای حاضر در این کلاس قیمتی پرداختهایم. انتخابهای زیر بر اساس قیمت مرتب شدهاند و جایگاه آنها در این لیست لزوما به کیفیت دستگاه مرتبط نخواهد بود.
تجارت گوشی تلفن همراه یکی از صنعت هایی که روند رو به رشد بسیار سریعی دارد. در گذشته نه چندان دور، گوش تلفن Nokia 3310 رایج ترین گوشی تلفن همراه بود که دارای امکانات محدودی از جمله امکان تلفن زدن، پیام های متنی و بازی snake بود. از آن به بعد پیشرفت های چشم گیری در این صنعت به وقوع پیوست. حالا گوش های تلفن همره متنوعی در اختیار کاربران قرار گرفته است که از نمونه ای قدیمی پیش افتاده اند، برای مثال smart phone ها دسترسی و ارتباط با انواع رسانه های ارتباط جمعی، GPS و ویدئو کنفرانس و ... را به راحتی امکان پذیر کرده اند.